Training voor CINEMA 4D

Als MAXON Authorized Training Center (ATC) biedt Design Express je gecertificeerde opleidingen, gaande van basistrainingen voor starters tot gespecialiseerde opleidingen voor gevorderden. Deze trainingen zijn specifiek ontwikkeld door MAXON en worden gedoceerd door een MAXON Certified Instructor.

Standaard of op maat? In groep of alleen?

Een standaardtraining verloopt volgens een vast stramien, vaak gespreid over meerdere lesdagen. Je volgt de training met 3 tot 7 personen in een leslokaal en op computers van Design Express.

Voor specifieke opleidingsnoden stellen we een cursus op maat samen. Bij zo'n maatwerktraining heb je de volledige vrijheid: je kiest zelf - in overleg - de lesinhoud, de trainingslocatie, de datum, de lesduur en het aantal deelnemers. Een maatwerktraining heb je al vanaf €795 (6 lesuren, inclusief broodjeslunch)

Opleidingscheques en -premies in Vlaanderen

Design Express is een 'gecertificeerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille' in Vlaanderen. Dat betekent dat je als werknemer bij een Vlaams bedrijf of als KMO of zelfstandige in Vlaanderen (vanaf 1 april 2016) tot 40% op je trainingskosten kan besparen door de opleiding te betalen met opleidingscheques. Werk je in de audiovisuele sector, dan kom je bovendien in aanmerking voor de opleidingspremies van Mediarte.

 

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660