De perfecte oplossing voor architecten en ontwerpers

Of je nu een smartphone, een gebouw of een auto moet visualiseren: met Cinema 4D hebben je alles in huis om snel en met het grootste gemak fantastische beelden en animaties te produceren. Daarbij kies je zelf de graad van (foto)realisme. Cinema 4D Visualize heeft een uitgebreide set aan modelleer- en materiaalgereedschappen en renderopties, met features zoals Global Illumination, Physical Sky, handgeschetste renders en een zeer grote bibliotheek met decorelementen, materialen, omgevingen en meer.

Cinema 4D Visualize heeft een lange lijst aan importoptie waarmee je modellen en bestande van diverse pluimage en origine kan importeren, zoals PSD, JPEG, DWG, IGES, VRML, OBJ en meer. Er is ook een directe uitwisseling tussen Cinema 4D Visualize en de belangrijkste CAD-pakketten op de markt, zoals Vectorworks, ArchiCAD en Allplan. Okino biedt verder ondersteuning voor de import van andere bestandsformaten via PolyTrans/Okino op het Windows-platform. 

Met Cinema 4D Visualize kan je makkelijk eenvoudige walk-throughs en stilstaande beelden maken. Maar high-end animaties behoren evengoed tot de mogelijkheden - en op manieren die in de echte wereld niet mogelijk zijn. Met Cinema 4D Visualize ga je doorheen de grenzen van je eigen verbeelding.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660