CINEMA 4D Studio - voor geavanceerde 3D-workflows

Cinema 4D Studio is de absolute top voor de professionele 3D-artiest. Wil je geavanceerde 3D-beelden maken en wil je daarbij kunnen rekenen op de hulp van experts om je klanten met verstomming te slaan? Dan is Studio jouw beste keuze.

Cinema 4D Studio bevat natuurlijk alle tools die je in Prime, Visualize en Broadcast vindt. Daar voegt Studio krachtige gereedschappen aan toe voor karakteranimatie, Hair, een Dynamics-engine en een onbeperkt aantal renderclients. Daarmee kan je elk project, hoe complex ook, met gemak de baas.

De Character-tools maken het makkelijk om Character Rigs en geavanceerde karakteranimaties te realiseren. Haar of bont toevoegen is al even simpel dankzij een reeks Hair-tools waarmee je haar laat groeien en haar kan kammen, styleren en animeren. De Physics Engine legt zelf de meest complexe botsingen en dynamische interacties tussen objecten binnen handbereik. Netwerk-rendering laat je alle computers gebruiken die beschikbaar zijn in jouw netwerk om je animaties nog sneller klaar te krijgen.

Cinema 4D Studio is weliswaar ontworpen voor geavanceerd 3D, maar het is even gebruiksvriendelijke als de instapversie van de software. Geavanceerde 3D-effecten als Hair zijn verrassend eenvoudig in te stellen, waarbij Cinema 4D het grootste werk voor jou doet. Zo zal haar bijvoorbeeld automatisch heen en weer bewegen wanneer een personage rondloopt. Het is even eenvoudig om duizenden verschillende objecten met elkaar te laten botsen.

Cinema 4D Studio ontketent jouw creativiteit en geeft je 3D zonder limieten.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660