CINEMA 4D Prime - De start van professioneel 3D

Cinema 4D staat bekend voor zijn gebruiksgemak, zijn snelheid en zijn professionele resultaten. Het is de ideale keuze voor alle grafici die 3D willen toevoegen aan hun workflow.

Cinema 4D's intuïtieve interface is ontworpen om je met het grootst mogelijke gemak binnen te loodsen in de wereld van 3D-grafiek. Met Cinema 4D Prime maak je al heel snel aantrekkelijke 3D-beelden. En met de tutorials in de help-sectie leer je Cinema 4D snel en makkelijk aan.

Door Cinema 4D toe te voegen aan je huidige 2D-software open je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld: zet 2D-werk om in 3D met import-opties zoals Illustrator of EPS, of combineer stilstaande of bewegende beelden met 3D-objecten. Met de krachtige tools van Cinema 4D Prime realiseer je beelden en animaties voor elke sector of branche. 3D-logo's, technische illustraties, gebouwen, ruimtetuigen: wat je ook wilt creëren, op Cinema 4D Prime kan je rekenen.

Dankzij de prijs van Cinema 4D Prime loop je geen enkel financieel risico. En wil je meer geavanceerde mogelijkheden, dan kan je makkelijk upgraden naar de krachtiger versies van Cinema 4D, zoals Cinema 4D Broadcast, Cinema 4D Visualize of Cinema 4D Studio

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660