Schilderen in 3D met BodyPaint 3D

Met BodyPaint 3D textureer je rechtstreeks modellen van 3ds Max, Maya, Light Wave 3D, XSI. BodyPaint 3D is volledig geïntegreerd in je 3D-software. Je hebt de ultieme controle over materialen en texturen met een uitgebreid gamma aan editing-tools zoals borstels, selectiegereedschappen, filters en gommen.

BodyPaint 3D heeft plugins om modellen, texturen en UV’s uit te wisselen met 3ds Max, Maya, Softimage en Lightwave.

Schilder zonder moeite gedetailleerde texturen rechtstreeks op het 3D-model. Zonder slordige UV-naden of onnauwkeurige texturen. En zonder dat je voortdurend heen-en-weer moet switchen tussen grafische software en je 3D-programma.

Want BodyPaint 3D is volledig geïntegreerd in je 3D-software. Je hebt de ultieme controle over materialen en texturen met een uitgebreid gamma aan editing-tools zoals borstels, selectiegereedschappen, filters en gommen.

Projection Painting is misschien wel het meest opwindende wat BodyPaint te bieden heeft. Vergeet perfecte UV-maps: schilder wat je wil zien op je 3D-model, stel de projectie in en vervolgens past BodyPaint de beschildering aan zodat het perfect op de UV aansluit. Zelfs al zijn er verschillende UV-afmetingen en naden.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660