Cinema 4D R18 gelauwerd met CGW Silver Edge Award
Onze nieuwste release werd geselecteerd als 'Best of Show for Technology and Vision that Promises to Greatly Impact the Industry'

CGW (Computer Graphics World Magazine) wordt gezien als één van de meest toonaangevende publicaties binnen de computer graphics; reeds 40 jaar verwend het ons met diepgaande redactionele stukken voor cutting-edge technologie die kan worden ingezet voor animatie, VFX, 3D, game-ontwikkeling, film, CAD en de medische industrie.

Hoofdredactrice Karen Moltenbrey bejubelde Cinema 4D R18 vooral wegens de verbeteringen aan de Mograph-tool, met een speciale vermelding voor het nieuwe Voronoi Fracturing. Ook de nieuwe Object Tracker maakte van onze software een waardige winnaar.

"De Silver Edge Awards worden niet zozeer uitgereikt aan 'de meest populaire', maar eerder aan de 'meest inventieve' of diegene die 'het meeste potentieel voor de industrie' vertoont", aldus Moltenbrey. "Zoals verwacht kwam ik wederom in contact met enkele ongelooflijke zaken tijdens de show van dit jaar. Ik zag enkele gloednieuwe aanbiedingen van nieuw opgerichte bedrijven en enkele zaken van industrieleiders. Onder laatsgenoemde reken ik MAXON, die nog steeds innovatieve en broodnodige features en functies weet toe te voegen aan Cinema 4D waardoor het een must-have product is geworden voor de industrie." Het is namelijk reeds de vierde keer dat MAXON met een Silver Edge Award aan de haal gaat.

Ook MAXON CEO Paul Babb was in de wolken met deze onderscheiding: "MAXON blijft zich inzetten ter verbetering van de workflow en de productiviteit van onze gebruikers. Het doet dan ook deugd dat CGW, dé redactionele autoriteit op het vlak van animatie en computer graphics, ook dit jaar Cinema 4D erkend met een Silver Edge Award. Met de ontwikkeling en groeiende publieke belangstelling op gebieden zoals virtual en augmented reality zijn we enorm opgetogen over de enthousiaste reactie die R18 teweeg brengt onder de wereldwijde gemeenschap van 3D-kunstenaars."

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660