Nieuw in Cinema 4D R18
De nieuwe Cinema 4D Release 18 biedt krachtige en gebruiksvriendelijke tools voor creatievelinge professionals die werken aan digitale producties voor tv, film, games, architecture, reclame en design.

  • Altijd al animaties willen maken van in kleine stukjes uit elkaar vallende objecten? Met de nieuwe Voronoi Fracture Object-toevoeging aan de MoGraph-toolset wordt het kinderspel: door een referentiespline of ander polygoon object krijg je ongekende controle over de vorm van de gebroken delen.
  • Modelleren wordt steeds makkelijker. Met de interactieve Knife tool heb je meer controle over je snedes en maak je gebruik van de interactieve voorvertoning in pen-, plane- of projectiemodus. Het gereedschap is bovendien snel toegankelijk via het shortcutmenu.
  • Object Motion Tracking is de volgende stap in de ontwikkeling van het vorig jaar geïntroduceerde Motion Tracking-gereedschap. Het biedt jou als 3D-artiest de mogelijkheid om naast de camera in bewegende videobeelden ook afzonderlijke objecten te volgen. 
  • Verbeterde Shaders en Surface Effects - De nieuwe Thin film shader zorgt voor nooit eerder getoonde mogelijkheden bij het creëren van regenboogkleurige oppervlakken zoals olievlekken en zeepbubbels. Het Bump Channel is verbeterd en ondersteunt nu ook Parallax mapping. Of gebruik het nieuwe Surface effect inverse AO om ambient occlusion toe te passen op de buitenranden van objecten, waardoor interessante slijtage gesimuleerd kan worden.
  • Verbeterde Viewport - Krijg een duidelijker beeld van je objecten door het tonen van Ambient Occlussion in de werkomgeving (Screen-Space Ambient Occlusion, SSAO). Je krijgt onmiddellijk een gedetailleerde voorvertoning van toegepaste displacement door middel van GPU Tessellation. Geniet van een mooier, realistischer beeld. In de nieuwe Cinema 4D R18 worden de reflecterende eigenschappen van jouw objecten onmiddellijk getoond.

Lees meer over de innovaties van Release 18 op de 'Nieuw in R18'-website.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660