Festival Us by Night

Het gloednieuwe Belgische festival 'Us by Night' zet de wereld van de design & creativiteitsfestivals op zijn kop. Zorg dat je erbij bent op 23, 24 en 25 november 2017 in de Antwerpse Parkloods. Verder lezen »

Cinema 4D op IBC

Indrukwekkende animaties, heerlijke kortfilms en technische tips&tricks: de Cinema 4D-gebruikerspresentaties op IBC 2017 waren heel uiteenlopend maar altijd boeiend. Verder lezen »

Cinema 4D-gebruikersdagen in Duitsland

Ben je enthousiast Cinema 4D-gebruiker en lijkt een tripje naar Duitsland je wel wat? Schrijf je dan in voor de Cinema 4D-gebruikersdagen in Keulen, Hamburg of München. Verder lezen »

Cinema 4D @ NABSHOW 2017

Ook Cinema 4D zal aanwezig zijn in Las Vegas voor NABSHOW 2017, een evenement waar zowat de hele digitale wereld samenkomt om allerlei nieuwigheden te ontdekken en voor te stellen. Verder lezen »

8-13/09/2016 - International Broadcasting Convention (IBC), Amsterdam

Tussen 8 en 13 september kan je ons een bezoekje komen brengen op de International Broadcasting Convention (IBC) te Amsterdam, hét jaarlijks event voor professionals binnen de creatie en het management van entertainment- en nieuwscontent wereldwijd.  Verder lezen »

Nieuw in Cinema 4D R17

What's new in Cinema 4D R17? Ontdek het op 8 en 10 september in Boom en Gouda. Verder lezen »

End User Event 2015

Een vakevenement in een pub: dat moet End User Event in Utrecht zijn! Verder lezen »

VROAAM! 2015

Op 30 januari vindt in Utrecht VROAAM! plaats, de jaarlijkse carrièredag voor creatieven. En natuurlijk is ook Design Express van de partij. Verder lezen »

Cinema 4D op IBC 2014

Op IBC 2014 deelden gerenommeerde artiesten hun ervaringen met Cinema 4D. Bekijk nu hun presentaties en ervaar zelf waarom Cinema 4D voor veel CGI-artiesten de logische keuze is. Verder lezen »

Cinema 4D Training Day in Londen

Op donderdag 9 oktober organiseert MAXON een Cinema 4D Training Day in Engeland. En ook jij bent uitgenodigd! Verder lezen »

19-20/05/2014 - MULTI MANIA, KORTRIJK XPO (BE)

Multi Mania is een gratis jaarlijks evenement dat designers, ontwikkelaars, studenten en andere creatievelingen samenbrengt. En daar mag CINEMA 4D niet ontbreken. Verder lezen »

Ontdek professioneel 3D met AixSponza en CINEMA 4D

Wat hebben de grensverleggende Red Bull Stratos-missie, een zomerse Silan-reclame, het flitsende Seat-logo en een verleidelijke Burger King-spot met elkaar gemeen? Heel eenvoudig: AixSponza, Matthias Zabiegly en CINEMA 4D. Verder lezen »

Let's talk design

Let's Talk Design organiseert op 17 oktober in Rotterdam een inspirerende avond voor creatievelingen. Schrijf je snel in en ontmoet Rizon Parein, selfmade man en CINEMA 4D-wonder. Verder lezen »

Volg nu een professionele CINEMA 4D training

Ben je architect, interieurontwerper, productontwikkelaar of beeldend kunstenaar? Verder lezen »

12-13/09/2012: Architect@Work, Rotterdam

  Op 12 en 13 september 2012 gaat Architect@Work door in de Rotterdamse Ahoy. We stellen er de nieuwste versies voor van Vectorworks en CINEMA 4D. Verder lezen »

Infodagen voor grafici succesvol afgesloten

De infonamiddagen over 3D in de grafische wereld waren een succes. Van harte bedankt aan alle deelnemers, aan de 3D-demo-artiest Rizon Parein, en aan de Apple Premium Reseller Easy-M. Verder lezen »

Integreer CINEMA 4D in jouw grafische workflow

Easy-M en Design Express nodigen je uit voor een info-namiddag over het gebruik van 3D in de grafische sector. Verder lezen »

7-9/06/2012: Design District, Zaandam

Design District is de nieuwe naam voor wat vroeger 100% Design was. Dit vakevenement voor interieurprofessionals gaat begin juni door in het Nederlandse Zaandam. Toegang is gratis als je op voorhand registreert. Verder lezen »

1-2/03/2012: Build IT (Batibouw), Heizel

Op 1 en 2 maart gaat in Brussel Build-IT door. Dit is een evenement tijdens de professionele dagen van Batibouw. Design Express is aanwezig met de nieuwste versies van Vectorworks en CINEMA 4D. Verder lezen »

MAXON user meeting in Keulen

Op 15 en 16 oktober vindt in Keulen de vierde MAXON User Meeting plaats. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660