Gratis webinar: MoGraph

Schrijf je snel in voor het gratis webinar 'Motion Graphics Made Easy' op 7 (16u) en 8 (11u) december 2017. Verder lezen »

Gratis webinar: Cineware for Illustrator

Volg het gratis Engelstalige webinar 'Cineware for Illustrator' op 21 november om 17u30. Verder lezen »

Cineware for Illustrator

3D-objecten rechtstreeks in Adobe Illustrator CC 2017 toevoegen en aanpassen, dat kan nu dankzij de nieuwe plug-in 'Cineware for Illustrator'. Verder lezen »

Festival Us by Night

Het gloednieuwe Belgische festival 'Us by Night' zet de wereld van de design & creativiteitsfestivals op zijn kop. Zorg dat je erbij bent op 23, 24 en 25 november 2017 in de Antwerpse Parkloods. Verder lezen »

Cinema 4D op IBC

Indrukwekkende animaties, heerlijke kortfilms en technische tips&tricks: de Cinema 4D-gebruikerspresentaties op IBC 2017 waren heel uiteenlopend maar altijd boeiend. Verder lezen »

Cinema 4D-gebruikersdagen in Duitsland

Ben je enthousiast Cinema 4D-gebruiker en lijkt een tripje naar Duitsland je wel wat? Schrijf je dan in voor de Cinema 4D-gebruikersdagen in Keulen, Hamburg of München. Verder lezen »

Cinema 4D Release 19 komt eraan!

Het is bijna zover: Cinema 4D Release 19 komt eraan! Om dat te vieren, lanceren we een mooie zomeractie: koop vóór 31 augustus R18 en ontvang er R19 gratis bij. Verder lezen »

Cinema 4D-trainingen dit najaar

Klaar voor iets nieuws? Wat dacht je van een Cinema 4D-training dit najaar? Verder lezen »

Cinema 4D R19 is er

Cinema 4D Release 19: de technologie van morgen in de tools van vandaag. Verder lezen »

Vacatures bij Design Express

Ken jij iemand die iemand kent? Design Express zoekt nog enkele fijne collega's om verder te groeien in de Benelux. Verder lezen »

Blog: FUI, GUI en HUD

Maxon’s CEO Paul Babb over FUI, GUI en HUD en een nieuwe Cineversity tutorials-serie. Verder lezen »

Inspiratie: de kunst van het renderen

Hotel 114 - een ontwerp naar de hand van Thomas Vournazos van Slashcube - springt meteen in het oog door de verbluffende renders die werden gemaakt met behulp van Cinema 4D en de Corona rendermachine. Laat Thomas je begeleiden doorheen zijn workflow… Verder lezen »

Cinema 4D @ NABSHOW 2017

Ook Cinema 4D zal aanwezig zijn in Las Vegas voor NABSHOW 2017, een evenement waar zowat de hele digitale wereld samenkomt om allerlei nieuwigheden te ontdekken en voor te stellen. Verder lezen »

Tutorial: Cinema 4D voor Maya-gebruikers

Wil je als Maya-gebruiker Cinema 4D toevoegen aan je workflow? Bekijk dan zeker deze Cineversity-tutorial! Verder lezen »

Nieuw: MAXON Labs

Ontdek MAXON Labs, een platform met nieuwe tools voor Cinema 4D-gebruikers. Verder lezen »

31/03/2017 - Gratis Webinar: Cycles 4D for Motion Design

Schrijf je nu in voor het gratis webinar 'Cycles 4D for Motion Design' van 31 maart 2017. Verder lezen »

Inspiratie: villa aan de Leie

Een knap staaltje architectuur; deze villa aan de oevers van de Leie. Naar een ontwerp van Govaert & Vanhoutte Architects én voorbereid in Cinema 4D. Verder lezen »

Tutorial: 3D-printen met Cinema 4D

Ontdek op basis van 10 handige tips hoe je jouw ontwerp klaarstoomt voor 3D-printen. (bron: i.materialise) Verder lezen »

Update: vacatures bij Design Express

Design Express blijft groeien in het nieuwe jaar! Daarom zoeken we 2 nieuwe Vectorworks-medewerkers, 1 Cinema 4D-expert en een marketeer om ons internationale team te versterken. Verder lezen »

Cinema 4D R18 SP2

De updates van Cinema 4D R18 Service Pack 2 zullen ook jouw workflow optimaliseren! Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660