CINEMA 4D voor het onderwijs

Ben je klaar voor een carrière in 3D? Of ben je docent en wil je je studenten helpen hun creativiteit zo vlot mogelijk te vertalen naar het scherm? Dan is MAXON's Cinema 4D dé software voor jou!

Van alle professionele 3D-programma's is Cinema 4D het makkelijkst te leren, daar zijn gebruikers het over eens. Dat gebruiksgemak garandeert een snelle start in de productie van indrukwekkende 3D-graphics en -animaties. Inspiratie vind je ongetwijfeld in de talloze films, reclames, websites, 3D-kunst en veel meer die wereldwijd met Cinema 4D gerealiseerd worden. Dankzij creatieve gebruikers die met plezier hun tips & tricks online delen (zoals Greyscalegorilla) kan je bovendien voortdurend blijven bijleren. Want zelfs ervaren 3D-rotten ontdekken steeds weer nieuwe toepassingen en worden elk jaar opnieuw verrast door de innovaties die MAXON blijft bedenken.

Je ziet: met Cinema 4D zit je gebeiteld voor een mooie toekomst in het 3D-vak. Omdat we overtuigd zijn dat Cinema 4D 3D-instappers de best mogelijke start biedt, genieten studenten, docenten en scholen speciale onderwijsvoorwaarden.

Gratis studentenversie

Ben je student? Dan kan je Cinema 4D Student gratis downloaden.

Betalende studenten- of docentenversie

Wil je wat meer mogelijkheden? Koop dan Cinema 4D Student/Teacher voor slechts €150.

Classroom Licence

Wil je Cinema 4D in je school doceren? Dan heb je een Classroom Licence nodig.

Actie!

Ontdek waarom anderen Cinema 4D zo fantastisch vinden.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660